Атентант взривява протеста? СОБТ охранява Доган и Борисов в Бояна. Два периметъра пазят босовете, кой ще ги опази от КОЙ

Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър

14/11/2018 23:07
източник


Службите са на нокти. Борисов е отказал на Доган да подаде оставка, лично, твърде лично, на много висок тон. ТОВА ОЗНАЧАВА ВОЙНА В ДЪРЖАВАТА!

Слухове за атентант, който може да взриви протеста и държавата, плъзнаха из задкулисието в София. Потвърди се инфото, че СОБТ се включва в охраната на Доган и Борисов в Бояна.

Два "периметъра" ще пазят босовете - на СОБТ и жандармерията. Екипите на НСО са усилени. Нещо повече - Борисов взема "свои момчета" от ИПОН и от гардовете на Маджо и Пашата в Бояна.

"Ако Пеевски наистина е обявил война на Доган, това не е добре. Делян контролира НСО много повече от генерала на президента, разполага с частна армия и "консултанти" за охраната си от "Мосад", които на практика го охраняват", коментира източник от ДАНС от "отбора" на Бойко Борисов.

Борисов очевидно се опитва да свали напрежението чрез медийни акции. Това няма как да удовлетвори Падишаха, който явно минава от ПОДРИВНИ ОПЕРАЦИИ КЪМ ФРОНТАЛНИ АТАКИ.

"Или атентат, който ще реши битката между "мафиите", или гражданска война. Сега става ли ви ясно защо руското посолство вдига триметрова ограда, не е заради нахлуване на Русия в Украйна", отсече източникът от ДАНС.

Новата ограда на руското посолство.

Рашките имат интерес да свалят Борисов преди посещението му в САЩ, за да стопират сделката за F-16, които са носители на тактически ядрени бомби.

Ако Борисов и Пеевски вкарат в протестите бригадите на Маджо и Пашата срещу другите силоваци, това ще подпали държавата, но този път битката на "мафиите" може да взриви Бояна.

bgsniper.com


Още Новини