ОДМВР-Сливен: Водач с наркотици е установен от полицейски служители в град Сливен

Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър

14/02/2019 12:37
източник


ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06,00 часа на 13.02.2018 г. до 08,00 часа на 14.02.2019 г.
 

Нова Загора: Притежание на наркотици са установили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в град Нова Загора. В 14,45 часа вчера е извършена проверка на 18-годишния Д.А. от село Кортен. В него е намерена и иззета суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Д.А. е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 февруари в град Нова Загора при операция по безопасност на движението на улица „Цар Освободител“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“. Водачът е мъж на 39 години от град Гурково. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителен резултат. Задържан е за 24 часа. По случая е започнато бързо производство. 
           
Полицейски служители са задържали 19-годишен младеж за нападение над медицински служител във филиала за спешна медицинска помощ в град РУ-Нова Загора. Около 00,15 часа днес 48-годишен мъж е починал в спешния център от масивен инфаркт. При уведомяване на близките за смъртта на пациента, 19-годишният син на починалия е ударил дежурния медицински специалист, като му е причинил наранявания по лицето. Момчето е задържано за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.  

Служители на РУ-Нова Загора работят по сигнал за причинени материални щети на три автомобила в село Кортен. През нощта на 12 срещу 13 февруари неизвестен извършител е срязал гумите на три автомобила-„Опел“, „Ивеко“ и „Рено“, паркирани на улица в селото. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 

Сливен: Водач с наркотици е установен от полицейски служители в град Сливен. На 13 февруари на улица „С.Табаков“ е извършена проверка на 19-годишния Н.Б. от град Сливен, водач на лек автомобил „Фолксваген Поло“. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба за марихуана. По случая е започнато бързо производство. 


Още Новини