Рали шампионите на България за 2018 направиха първи тест преди сезона (Видео)

Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър

19/04/2019 09:35
източник


Мирослав Ангелов и Недялко Сивов тренираха на писта „Дракон“ преди ралиспринт Вида.

Носителите на титлите в ралито и ралиспринта за 2018 Мирослав Ангелов и Недялко Сивов тестваха своя автомобил Škoda Fabia R5 преди началото на сезона. Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ стартират годината с участие в ралиспринт Вида този уикенд, първи кръг от шампионата по ралиспринт. Автомобилът Škoda Fabia R5 е същата кола, която изведе двамата до първо място в шампионата и все още няма километри за пълна ревизия, но всичко е проверено от техническия екип, воден от Игнат Исаев.

Ангелов и Сивов планират да участват в пълния национален рали шампионат, който включва 5 състезания – рали „България“ (10-12 май), рали „Монбат Сливен“ (29-30 юни), рали „Твърдица“ (20-21 юли), рали „Стари Столици“ (14-15 септември) и новото рали „Бургас“ (18-20 октомври). Също така и покриване на състезанията от Европейския рали трофей зона Балкани със състезанията в Турция – рали Ескишехир и рали Сърбия. Екипажът ще защитава и титлата си в ралиспринта в България. 

„Надяваме се на по-силна конкуренция тази година. Видя се, че Škoda Fabia R5 е много по-бърз автомобил от Mitsubishi Lancer, така че очаквам с нетърпение конкуренция със същата кола в България. Надяваме се с нашето участие да вдигнем нивото на спорта и да се включат още много силни автомобили. Ще участваме с пълна програма в България на рали и ралиспринт, също в балканската зона на Европейския рали трофей и ако има изменение в нашия календар ще караме в Италия за рали трофея“, коментира Ангелов.

 


Още Новини