Български град осъмна, облепен със страховити некролози

Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър

21/04/2019 16:42
източник


Неизвестни засега дупничани облепиха няколко сгради в града с некролози на Адолф Хитлер. На тях те призовават хората да се съберат на един от траурните паркове в Дупница и да почетат 74 години от смъртта на Фюрера.

Не случайно инициаторите на идеята посочва датата 30 април, когато Хитлер се самоубива заедно със съпругата си Ева Браун във фюрербункера. 

"Той беше изоставен, както никой друг на тази земя. Днес неговият дух се стеле над домовете на белите хора в Европа. Където и да отидем, той винаги ще е с нас“, гласи част от надписа на некролога за Хитлер.

Масово дупничани изразиха недоволство от разлепването на некролозите в града точно, когато отбелязваме 143 г. от избухването на Априлското въстание. "Тъжното е, че не се отбеляза годишнината от Априлското въстание, годишнината от българското покоряване на Еверест, не се отбеляза дори Лазаровден….“, коментираха местните в социалните мрежи.

Некролози на Хитлер имаше разлепени в близост до съдебната палата в Дупница, банкови институции, стълбове и кофи за боклук.


Още Новини