Опитаха да съберат хиляда души на най-масовата оргия

Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър

20/11/2018 08:42
източник


Основателката на компанията Menage Life Пърл Дерие (Pearl Derriere) ще направи нов опит да организира най-масовата оргия в историята - съобщава изданието Daily Mail.

Тя се надява да събере поне 1000 души за събитието. Това е необходимо, за да се счупи световният рекорд в оргия от 500 човека, която се проведе в Япония през 2006 г. Датата и мястото все още се пазят в тайна.

"Не съм сигурна какво ще се случи, но със сигурност знам, че искам да бъда част от събитие, което по мое мнение ще бъде исторически монументално за сексуална общност", каза Териер.

 До 2012 г. тя работи в застрахователна компания, а след това става танцьорка в бурлеск-шоу, а преди две години, заедно със познат DJ, основава компанията Menage Life, която организира еротични събития. Дерие сега е на 29 години и твърди, че посещава оргиите всеки месец.

През юни Menage Life вече се опита да организира масова оргия на конференцията Sin City 8 в Лас Вегас. Поради постоянните преходи се появиха само 375 души, въпреки че бяха регистрирани 1,2 хил. Души. За нов световен рекорд 126 души не бяха достатъчни.


Още Новини