Трагедията със самоубилата се полицайка е била предизвестена

Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър

19/11/2018 16:36
източник


Красивата Ивелина Беренска, която преди седмици избра смъртта и скочи от блока, в който живее в Пловдив, е била в депресия. Жената, която всички описват като изключително съвестна и добър служител в Икономическа полиция Пловдив, е била от доста време в депресия.


Колеги споделиха пред Блиц, че Ивелина е теглила заем преди години, за да купи апартамента в града под тепетата. Напоследък трудно го е обслужвала. С бившия й съпруг са водели разговори апартамента да се продаде, вместо да бъде взет от банката, тъй като в него били вложени доста средства.

Отделно е била разочарована от това, че малкото й дете, което тя взела при себе си, не е могло да свикне в Пловдив и се е върнало при баща си във Велико Търново. Колегите на Ивелина са били съпричастни с проблемите й, забелязали са, че тя е била в депресия. Обадили са се на бившия съпруг, който я е водил на психиатър и се е грижил за нея. Лекувала се е, разказаха още колегите.

Драмата стана рано сутринта на 5 ноември. Беренска, която била разследващ полицай е разведена от няколко години, с две деца, едното от които студент, а другото ученик.

България


Още Новини